Nagy-britanniai szállodai munkák

uk2_1_11Dolgozz a szállodaipar/vendéglátás területén Nagy-Britanniában!

Nem csak szakmai tapasztalattal rendelkező munkavállalók elhelyezésére van lehetőség, hanem várjuk olyanok jelentkezését is, akik minimális, vagy egyáltalán nem rendelkeznek releváns tapasztalattal a szállodaipar-vendéglátás területén!

A munkaadók elsősorban vidéki szállodák, éttermek.

Kiket keresünk?

  • Felszolgáló, főpincér, étteremvezető
  • Szobalány, takarító, szobaasszony/floor supervisor
  • Konyhai kisegítő, cukrász, pék, segédszakács, szakács, séfhelyettes, konyhafőnök
  • Recepciós 
  • General Assistant “mindenes” munkakör. Itt általában a reggeliztető pincér pozíciótól, a housekeeping-en át a konyhai kisegítés is a feladatod
  • Masszőr

Fontos: a legalább alap-társalgási szintű angol nyelvtudás elengedhetetlen!

Tapasztalt, angolul beszélő szakácsokra folyamatosan nagy szükség van az Egyesült Királyságban, ezért nektek angol nyelvtanfolyammal  segítünk a munkavállalásban! További részletekért kattints a GMN Akadémia – ra!

Az általunk közvetített munkák minden esetben “live in” pozíciók, ami azt jelenti, hogy a munkaadó biztosít szállást, sok esetben étkezést is minimális térítési díj fejében, így nem Neked kell albérletet keresned a kiutazás előtt, csak egyszerűen csomagolni, és kiutazni.

A munkaszerződések határozatlan idejűek, általában 40 óra/hét a munkaidő, heti 1 szabadnappal .

A minimálbér jelenleg Angliában bruttó 6.50 £/óra. Tehát 40 órás munkahéttel számolva ez bruttó 1040 £ (kb. 400.000Ft)-ot jelent havonta, de ez lehet több, hiszen a vendéglátásban a legtöbb pozíció borravalós, illetve emelhetik a fizetést a túlórák, hétvégék, ünnepnapok.

Lehetőség van nálunk magasabb pozíciókat is megpályázni, ami természetesen magasabb fizetést jelent, mint a minimálbér.


Jelentkezem