Nagy-britanniai szállodai munkák

uk2_1_11Dolgozz a szállodaipar/vendéglátás területén Nagy-Britanniában!

Nem csak szakmai tapasztalattal rendelkező munkavállalók elhelyezésére van lehetőség, hanem várjuk olyanok jelentkezését is, akik minimális, vagy egyáltalán nem rendelkeznek releváns tapasztalattal a szállodaipar-vendéglátás területén!

A munkaadók elsősorban vidéki szállodák, éttermek.

Kiket keresünk?

  • Felszolgáló, főpincér, étteremvezető
  • Szobalány, takarító, szobaasszony/floor supervisor
  • Konyhai kisegítő, cukrász, pék, segédszakács, szakács, séfhelyettes, konyhafőnök
  • Recepciós 
  • General Assistant “mindenes” munkakör. Itt általában a reggeliztető pincér pozíciótól, a housekeeping-en át a konyhai kisegítés is a feladatod
  • Masszőr

Fontos: a legalább alap-társalgási szintű angol nyelvtudás elengedhetetlen!

Tapasztalt, angolul beszélő szakácsokra folyamatosan nagy szükség van az Egyesült Királyságban, ezért nektek angol nyelvtanfolyammal  segítünk a munkavállalásban! További részletekért kattints a GMN Akadémia – ra!

Az általunk közvetített munkák minden esetben “live in” pozíciók, ami azt jelenti, hogy a munkaadó biztosít szállást, sok esetben étkezést is minimális térítési díj fejében, így nem Neked kell albérletet keresned a kiutazás előtt, csak egyszerűen csomagolni, és kiutazni.

A munkaszerződések határozatlan idejűek, általában 40 óra/hét a munkaidő, heti 1 szabadnappal .

A minimálbér jelenleg Angliában bruttó 6.50 £/óra. Tehát 40 órás munkahéttel számolva ez bruttó 1040 £ (kb. 400.000Ft)-ot jelent havonta, de ez lehet több, hiszen a vendéglátásban a legtöbb pozíció borravalós, illetve emelhetik a fizetést a túlórák, hétvégék, ünnepnapok. Minimálbért általában alap pozíciókban fizetnek: felszolgáló, konyhai kisegítő, szobalány, segédszakács, general assistant, recepciós, továbbá pályakezdőnek, tapasztalattal nem rendelkező, vagy az adott pozícióban minimális szakmai tapasztalattal bíró, angolul gyengébben beszélő  dolgozónak.

Lehetőség van nálunk magasabb pozíciókat is megpályázni, ami természetesen magasabb fizetést jelent, mint a minimálbér.


Jelentkezem