Angliai hotel munkák, akár tapasztalat nélkül

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

uk2_1_11Dolgozz a szállodaipar/vendéglátás területén Nagy-Britanniában!

Nem csak szakmai tapasztalattal rendelkező munkavállalók elhelyezésére van lehetőség, hanem várjuk olyanok jelentkezését is, akik minimális, vagy egyáltalán nem rendelkeznek releváns tapasztalattal a szállodaipar-vendéglátás területén!

A munkaadók elsősorban vidéki szállodák, éttermek.

Kiket keresünk?

  • Felszolgáló, főpincér, étteremvezető
  • Szobalány, takarító, szobaasszony/floor supervisor
  • Konyhai kisegítő, cukrász, pék, segédszakács, szakács, séfhelyettes, konyhafőnök
  • Recepciós
  • General Assistant “mindenes” munkakör. Itt általában a reggeliztető pincér pozíciótól, a housekeeping-en át a konyhai kisegítés is a feladatod
  • Masszőr

Fontos: a legalább alap-társalgási szintű angol nyelvtudás elengedhetetlen!

Angolul beszélő szakácsokra folyamatosan nagy szükség van az Egyesült Királyságban, ezért amennyiben nem megfelelő a nyelvtudásod, akkor nyelvi felkészítéssel segítünk a munkavállalásban! További részletekért kattints a GMN Akadémia – ra!

Az általunk közvetített munkák minden esetben “live in” pozíciók, ami azt jelenti, hogy a munkaadó biztosít szállást+étkezést minimális térítési díj fejében, így nem Neked kell albérletet keresned a kiutazás előtt, csak egyszerűen csomagolni, és kiutazni.

A munkaszerződések határozatlan idejűek, általában 40 óra/hét a munkaidő, heti 2 szabadnappal .

A minimálbér jelenleg Angliában bruttó 6.50 £/óra.
Hogy megtudd pontosan mennyi lesz a nettó béred , kattints ide: head2A kiszámolt összeg lehet több, hiszen a vendéglátásban a legtöbb pozíció borravalós, illetve emelhetik a fizetést a túlórák, hétvégék, ünnepnapok. Minimálbért általában alap pozíciókban fizetnek: felszolgáló, konyhai kisegítő, szobalány, segédszakács, general assistant, recepciós, továbbá pályakezdőnek, tapasztalattal nem rendelkező, vagy az adott pozícióban minimális szakmai tapasztalattal bíró, angolul gyengébben beszélő dolgozónak.
Lehetőség van nálunk magasabb pozíciókat is megpályázni, ami természetesen magasabb fizetést jelent, mint a minimálbér.


Jelentkezem

Comments are closed