- A Beverage Manager munkájának támogatása, a bár működésének tervezése, szervezése
- A bár személyzetének felügyelete, biztosítani a minőséget és a magas szintű kiszolgálást
Munkakör:
- A bár működtetése során biztosítani a cég által elővárt minőséget
- Betartatni a viselkedési, megjelenési, pontossági elvárásokat, és meggyőződni a nyitás előtti teendők elvégeztéről
- A napi munkavégzés során meggyőződni a báros személyzet ismereteiről a napi ajánlatokat illetően, tovább biztosítani, hogy a vendégek az elvárt módon legyenek kiszolgálva, az italok megfelelő módon a megfelelő eszközökkel készüljenek, a megfelelő poharakba kerüljenek, betartatni az igazolványos ellenőrzést, és a vonatkozó szabályokat
- Biztosítani, hogy a zártkörű rendezvényekre a cég elvárásai szerint a nyitás előtt 15 perccel minden készen álljon
- Heti leltár a bárokban, a gépi csapolók állapotának ellenőrzése
- A költségvetés alapos ismerete, a készlet és a bárok hiánytalan felszereltségének biztosítása
- Bevételek maximalizálása és a veszteségek minimalizálása
- A beosztottak folyamatos képzése, teljesítmények értékelése
- Biztosítani a papírmunkák időben történő elkészültét, és egyéb adminisztratív feladatok
- A bár, a bár bútorzatának, felszereléseinek, berendezéseinek, hang,-és fényberendezéseinek állapotának állandó ellenőrzése
- A megfelelő szintű és erősségű fények és zene beállításainak biztosítása a lounge-ban és a bárban
- Megbizonyosodni arról, hogy a dolgozók ismerik, és megfelelően használják a rendeléskövető, és – fizető rendszert (FSS)
- A Beverage Managerrel osztozik a felelősségen a bár szolgáltatásainak minőségéért és költségeiért
- Egyéb, a management által beiktatott feladatok
Felvételi követelmények:
- Folyékony angol nyelvtudás szóban és írásban, vendégszerető, pozitív hozzáállás, proaktív személyiség
- Motiválásra, vezetésre képes személyiség,
- Szállodaipar/Vendéglátás területen szerzett diploma (vagy ennek megfelelő végzettség)
- korábbi bartender és sommelier tapasztalat, melyben legalább 5 év kiemelkedően magas elvárású hotelben, bárban, klubban, vagy hasonló kapacitású hajón
- Multikulturális csapatban végzett vezetői munka előny
- Profitorientált, határozott személyiség
- Könyvelői rendszerek és módszerek ismerete, italárak strukturális kialakításának képessége, leltározási és termékismeret
- Alapos, és minőségre kényes
- Számítógépes ismeretek (MS Office)
Kezdő fizetés: 2200 $ / hó
Szerződés hossza: 6-8 hónap