Assistant Beverage Manager Trainee- Carnival Cruise Lines

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

CCL_Funnel_4CC_S_tagAlapvető feladatok:

  • A Beverage Manager munkájának támogatása, a bár működésének tervezése, szervezése
  • A bár személyzetének felügyelete, biztosítani a minőséget és a magas szintű kiszolgálást

Munkakör:

  • A bár működtetése során biztosítani a cég által elővárt minőséget
  • Betartatni a viselkedési, megjelenési, pontossági elvárásokat, és meggyőződni a nyitás előtti teendők elvégeztéről
  • A napi munkavégzés során meggyőződni a báros személyzet ismereteiről a napi ajánlatokat illetően, tovább biztosítani, hogy a vendégek az elvárt módon legyenek kiszolgálva, az italok megfelelő módon a megfelelő eszközökkel készüljenek, a megfelelő poharakba kerüljenek, betartatni az igazolványos ellenőrzést, és a vonatkozó szabályokat
  • Biztosítani, hogy a zártkörű rendezvényekre a cég elvárásai szerint a nyitás előtt 15 perccel minden készen álljon
  • Heti leltár a bárokban, a gépi csapolók állapotának ellenőrzése
  • A költségvetés alapos ismerete, a készlet és a bárok hiánytalan felszereltségének biztosítása
  • Bevételek maximalizálása és a veszteségek minimalizálása
  • A beosztottak folyamatos képzése, teljesítmények értékelése
  • Biztosítani a papírmunkák időben történő elkészültét, és egyéb adminisztratív feladatok
  • A bár, a bár bútorzatának, felszereléseinek, berendezéseinek, hang,-és fényberendezéseinek állapotának állandó ellenőrzése
  • A megfelelő szintű és erősségű fények és zene beállításainak biztosítása a lounge-ban és a bárban
  • Megbizonyosodni arról, hogy a dolgozók ismerik, és megfelelően használják a rendeléskövető, és – fizető rendszert (FSS)
  • A Beverage Managerrel osztozik a felelősségen a bár szolgáltatásainak minőségéért és költségeiért
  • Egyéb, a management által beiktatott feladatok

Felvételi követelmények:

  • Folyékony angol nyelvtudás szóban és írásban, vendégszerető, pozitív hozzáállás, proaktív személyiség
  • Motiválásra, vezetésre képes személyiség,
  • Szállodaipar/Vendéglátás területen szerzett diploma (vagy ennek megfelelő végzettség)
  • korábbi bartender és sommelier tapasztalat, melyben legalább 5 év kiemelkedően magas elvárású hotelben, bárban, klubban, vagy hasonló kapacitású hajón
  • Multikulturális csapatban végzett vezetői munka előny
  • Profitorientált, határozott személyiség
  • Könyvelői rendszerek és módszerek ismerete, italárak strukturális kialakításának képessége, leltározási és termékismeret
  • Alapos, és minőségre kényes
  • Számítógépes ismeretek (MS Office)

Kezdő fizetés: 2200 $ / hó

Szerződés hossza: 6-8 hónap


Jelentkezem

Comments are closed