Segédfelszolgáló- Carnival Cruise Line

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

CCL_Funnel_4CC_S_tagHa semmilyen, vagy minimális vendéglátós tapasztalattal rendelkezel, de szeretnéd magad kipróbálni a vendéglátás területén, illetve milyen egy óceánjáró luxushajón dolgozni, akkor ajánljuk az “Assistant waiter/segédfelszolgáló” pozíciót!

Ha beszélsz legalább társalgási szinten angolul, kész vagy tanulni, nyitott az új dolgok befogadására, és nem utolsó sorban kész vagy keményen dolgozni, akkor hajrá!

A Carnival Cruise Lines szereti a saját igényeinek, elvárásainak megfelelően kiképezni a felszolgálókat, ezért nem támaszt komoly szakmai elvárást a jelentkezők felé. Assistant Waiter-ként a hajó különböző vendéglátóipari egységeit fogod végigjárni, ahol beleláthatsz a  működésükbe, és megfelelő tapasztalatokkal gazdagodva kerülhetsz a folyamat végén az étterembe:

  • Az első pár hétben a személyzeti étkezdében kezdtek, ahol a dolgozóknak “szolgáltok” fel, rajtuk gyakoroltok, tanuljátok meg a felszolgálás alapjait.
  • A következő 3-4 hónapot általában a “Room Service”-ben töltitek, ahol már szokjátok a vendég közelségét is….. Közben az ügyesebbeket már alkalmanként beosztják az étterembe is, ha esetleg kiesik, vagy megbetegszik valaki.
  • További egy-két hónapot töltötök el a hajó önkiszolgáló büfé részlegén, ahol már közvetlen vendég kontakt is van

Fizetés: alapfizetés 950 USD/hó, plusz kb. 2-300 USD/hó borravaló (270-360.000 Ft/hó, nettó!)

A szerződés hossza: 7-8 hónap

A kiutazáshoz szükséges kezdő tőke: 350-400.000 Ft (orvosi vizsgálat, vízumdíj, repülőjegy-csak az első kiutazáskor)

A Carnival Cruise Lines soron következő meghallgatását 2016. január 22-én tartja irodánkban!

Amennyiben nyelvtudásodban hiányosságok vannak, és/vagy szeretnél úgy nekikezdeni a fenti munkának, hogy a felszolgálás alapjaival tisztában legyél, akkor vár a GMN Akadémia,   ajánljuk figyelmedbe különböző nyelvi és szakmai képzéseinket!

Jelentkezem

Comments are closed