Óceánjáró hajós munkák

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

celebrity-cruises-employment-imagesSok izgalmas és jövedelmező álláslehetőség létezik a világ luxushajóin. Barátságos, nyitott, pozitív beállítottságú fiatalokat keresünk, akik nem ijednek meg a napi 10-12 óra munkától.
Több mint 60 különböző nemzetiséggel együtt dolgozva fedezhetsz fel számodra új embereket, tájakat, szokásokat, kikötőket, azok minden nehézségével és csodájával.

A GMN Hungary négy óceánjáró hajós cég közvetlen személyzeti partnere: Carnival Cruise Lines, Disney Cruise Line, Oceania Cruises, Regent Seven Seas Cruises
Partnereinken keresztül további hat hajós céghez is jelentkezhetsz nálunk:  Image Photo Services

Óceánjáró hajóra jelentkezhetsz anélkül is, hogy rendelkeznél bármilyen szakmai tapasztalattal abban az esetben, ha beszélsz legalább társalgási szinten angolul!

Mi kell ahhoz hogy hajón vállalhassak munkát?

• Óceánjáró hajó esetében társalgási szintű angol nyelvtudás
• Betöltött 21. életév
• Megfelelő személyiség, hozzáállás

A hajóstársaságok mosolygós, nyitott, motivált embereket keresnek, akik pozitívan állnak a világhoz. Olyan személyiségű jelentkezőket keresünk, akik rugalmasak, hajlandóak tanulni, lelkesek, motiváltak, készek a hét napból hetet dolgozni és ezt bírják mind fizikailag, mind szellemileg. Készek alkalmazkodni más nemzetiségek kultúrájához, hiszen a hajókon nemzetközi csapat dolgozik akár 60 különböző országból verbuválódik a személyzet.

Szakmai tapasztalat
A hajóstársaságok folyamatosan változó elvárásainak köszönhetően – bizonyos pozíciókban- az angol nyelv társalgási szintű ismerete, illetve a nyitott, közvetlen személyiség is elég lehet ahhoz, hogy hajón vállalhass munkát. Kérjük olvasd el az adott pozícióknál a szakmai elvárásokat, mielőtt jelentkezel.

Mennyit kell hajón dolgozni?
A szerződések hossza 6-8 hónap, ez az az időtartam, amit folyamatosan a hajón kell tölteni, mielőtt szabadságra jönnél.
A munkaidő minden esetben hét napból hét, általánosságban napi 10-12 óra, osztott műszakban, ami azt jelenti, hogy nem egyben kell ledolgozni a napi penzumot, hanem részletekben. Szabadnap nincs, csak úgynevezett “shift off” van csak, ami csak pár óra szabadidőt jelent a műszakok között.

Mennyi pénzt kereshetek hajón?

300.000 Ft-tól  1.000.000 Ft/hó, ez természetesen függ az adott munkakörtől

A hajós munka előnyei:

Segítségünkkel minden esélyed megvan a ‘hajós’ világot felfedezni, akár a vendéglátásban magasan képzett profi szakember vagy, akár egy kalandvágyó fiatalember/hölgy, aki nem könyvekből, hanem tapasztalásokból gyarapítja tudását. A hajón történő munkavállalásnak több előnye is van a „hagyományos” szárazföldi munkákkal szemben:

• Nincs kiadásod a hajón, a megkeresett pénzt teljes egészében félre tudod tenni, rövid időn belül megalapozhatod a jövődet
• Bejárhatod a világot, olyan helyekre is eljuthatsz, ahová különben soha, és ezért még pénzt is kapsz
• Karriert építhetsz és csak rajtad áll, hogy milyen magasra jutsz el a ranglétrán, mivel nem csak egy szerződésre vesznek fel a cégek, hanem folyamatos munkavállalást biztosítanak. Ízelítőnek kattints a lap alján található „Hajós blogok” menüpontra és olvass bele hajósaink naplóiba, blogjaiba.
• “Kinyílik a világ”- a hajón való munkavégzés után ráébredsz arra, hogy a hajós tapasztalattal rendelkezőket szívesen látják bárhol a világban
A jelenlegi gazdasági helyzetben felértékelődik az a munkahely, amely folyamatos, biztos megélhetést nyújt. Ezt a biztonságot kapod meg a hajós munkáktól, munkahelyektől. Az általunk képviselt hajóstársaságoknál a „leépítés” fogalma ismeretlen, ha szeretnél, éveket eltölthetsz a hajón megalapozva a jövődet!

Folyamatos képzéseink a  Pincérakadémián segítséget nyújtanak azon álláskeresőknek is, akik még nem állnak 100%-ig készen a külföldi munkavállalásra.

Szakmai és/vagy nyelvi képzéseink mindenkinek lehetőséget biztosítanak arra, hogy a lehető legfelkészültebben vágjatok neki a leendő munkátoknak, legyen az hajón vagy szárazföldön.

Mivel hosszú évek óta dolgozunk a világ vezető hajótársaságai és nívós szállodák személyzeti ellátójaként, ezért tisztában vagyunk szakmai és nyelvi elvárásaikkal. Ezen elvárásoknak megfelelően alakítottuk ki felkészítő tréningeink tananyagát és tematikáját, így azok elvégzése után jó eséllyel tudtok a számotokra megfelelő munkát vállalni általunk.

Az óceánjáró hajós jelentkezésnél kérnénk figyelembe venni, hogy a jelentkezés, és a kijutás hosszabb időbe, akár hónapokba is beletelhet. A feladatunk az előszűrés, a végső szót mindig a hajós cég képviselője mondja ki egy személyes interjú alkalmával, akár egy skype-os meghallgatás után.

Mindig érdemes figyelni az “Interjú időpontok” menüpont alatt, hogy éppen mely partnerünk fog meghallgatást tartani.

FONTOS, hogy a sikeres hajós interjú még semmiféle kiutazási kötelezettséggel nem jár, ezért bátorítunk Téged, hogy ne várj a jelentkezéssel, amennyiben érdekel a hajós munkavállalás küldd el önéletrajzod minél hamarabb, nehogy lemaradj a nagy kalandról!
A sikeres interjú után van csak lehetőség a beszállásra. Ezután viszont már akár egy-két héten belül is sor kerülhet az utazásra, ez természetesen függ az adott hajótársaság beosztási szokásaitól.

Költségek: a hajós kiutazásnak természetesen vannak járulékos költségei, amik csak akkor keletkeznek, amikor a szerződésed a kezedben van, illetve a beszállás időpontja megvan. Ez kb. 150-400.000 Ft között mozog (repülőjegy, orvosi vizsgálat, vízumdíj, útlevél igénylésének költsége, erkölcsi bizonyítvány igénylésének költsége) , amit pár hét alatt meg is keresel a hajón.

FONTOS!!!

Az előbbi összeg csak egyszeri kiadást jelent, mert a hazaút alkalmával, illetve következő szerződésedre kiutazva már oda-vissza fizetik repülőjegyed.

Jelentkezéskor még NEM KELL rendelkezned ezzel az összeggel, mivel sikeres interjú még nem jelent azonnali munkakezdést, az sokszor még több hónapot is igénybe vehet mire hajóra szállsz.

Az alábbiakban bemutatott hajós munkakörök aktualitása folyamatosan változik. Előfordul, hogy egy-egy interjú alkalmával nem minden, az elkövetkezendőkben bemutatásra kerülő pozícióra keres a hajóstársaság jelentkezőket, ezért az aktuális elérhető munkakörökről érdeklődj irodánkban!

A továbbiakban részlegenként csoportosítva találjátok a megpályázható hajós munkákat. Kattintsatok a részleg nevére, majd rövid leírást találtok a munkakörökről, az elvárásokról, fizetésekről stb.

Az alábbiakban a téged érdeklő részleg gombjára kattintva további részleteket tudhatsz meg a betölthető pozíciókról:

ÉTTEREM

BÁR

SZAKÁCS

RECEPCIÓ

KASZINÓ

HOUSEKEEPING

ENTERTAINMENT-YOUTH STAFF-PHOTO

ORVOSI RÉSZLEG

SHOP-ELADÓ

Comments are closed