Rólunk

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

Cégünk 1992 óta végez munkaerő-közvetítést a világ vezető hajóstársaságainak, illetve bel/külföldi szállodák, éttermek megbízásából. Fennállásunk ideje alatt közel 20.000 fiatalnak segítettünk munkához jutni mind a világ luxushajóin, folyami hajókon, vagy éppen szárazföldön.
A közvetítés elsősorban külföldre (óceánjáró luxushajók, folyami luxushajók, Nagy-Britannia, Ciprus, Görögország, Egyesült Államok), azon belül pedig a szállodaipar/vendéglátás területére fókuszál, de portfóliónk folyamatosan bővül, már szinte mindenki megtalálhatja nálunk az érdeklődési körének, végzettségének, nyelvtudásának megfelelő munkalehetőséget.

Folyamatos képzéseink a GMN Akadémia -án hathatós segítséget nyújtanak a felkészítésben a későbbi munkavállaláshoz. Szakmai és/vagy nyelvi képzéseink mindenkinek lehetőséget biztosítanak arra, hogy a lehető legfelkészültebben vágjatok neki a leendő munkátoknak, legyen az hajón vagy szárazföldön.

Mivel hosszú évek óta dolgozunk a világ vezető hajótársaságai és nívós szállodák személyzeti ellátójaként, ezért tisztában vagyunk szakmai és nyelvi elvárásaikkal. Ezen elvárásoknak megfelelően alakítottuk ki felkészítő tréningeink tananyagát és tematikáját, így azok elvégzése után jó eséllyel tudtok a számotokra megfelelő munkát vállalni általunk.

Comments are closed