Szakács munkák óceánjáró luxushajókon

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

Az óceánjáró hajók esetében csak Chef de Partie és ennél magasabb pozícióba keresünk jelentkezőket, mert az ennél alacsonyabb munkákat a hajótársaságok olcsóbb munkaerővel töltik fel, ahol a fizetés messze elmarad az átlagtól.
Az elvárt szakmai tapasztalat minimum 4-5 év nívós szállodákban vagy éttermekben, a nyelvi követelmény pedig a folyamatos angoltudás.

A szerződés hossza 6 hónap, melyet 1-1,5 hónap szabadság követ, ami után a hajótársaság automatikusan hosszabbít. Magasabb konyha pozíciókban a szerződés hossza 4-5 hónapra mérséklődik.

A munkaidő minden esetben 7 napból 7 nap munka, napi 10-12 óra, szabadnap nincs, csak úgynevezett “shift off”, amikor is a dolgozónak jut pár óra szabadidő. A folyami hajós munkához hasonlóan a szállást+étkezést a hajótársaság állja, ilyen jellegű kiadás a munkavállalót nem terheli, az elszállásolás 2 személyes, zuhanyozós kabinokban történik, magasabb pozícióban 1 személyes “single” kabinokban.

Az aktuális ajánlatokért keress minket, egyébként egész évben várjuk a jelentkezéseket!

Az alábbi pozíciókba várjuk egész évben a jelentkezőket:

  • Chef de Partie (fizetés havi nettó 500-600.000 Ft)
  • Sous chef/Séfhelyettes (fizetés havi nettó 600-720.000 Ft)
  • Chef de Cuisine/Főszakács (fizetés havi bruttó 950-1.200.000 Ft)

A következő prémium kategóriájú, 5*-os óceánjáró hajótársaságok részére keresünk szakácsokat: Oceania Cruises, Regent Seven Seas Cruises, Disney Cruise Line

Az alábbi videó a Disney Cruise Line-nál rád váró karrierlehetőségekről ad tájékoztatást:Jelentkezem

Comments are closed